Kundtjänst: 036-33 33 445 order@miguru.se - vi svarar inom 24h!

Yogamattor

Sortera efter:
Just nu visas artikel 1-9 av totalt 9.

Vi vill att du ska älska din yogamatta. Därför erbjuder vi fri returfrakt vid köp av yogamattor. Kravet vi ställer på dig som köpare för att få fri returfrakt är att du läser vår köpguide Välj rätt yogamatta innan du beställer. Vill du senare returnera en yogamatta måste du kontakta oss på order@miguru.se för att  få en returfraktsedel.

En yogamatta är egentligen det enda som behövs för att yoga. De flesta av våra yogamattor tillverkas av rena naturmaterial som gummi, jute, bomull och ull. Våra platsmattor är så slitstarka att deras påverkan på miljon över sin livscykel blir begränsad.

Manduka Eko LIte 2.0 yogamatta Acai 180 cm
Mandukas Eko Lite (4 mm) yogamatta är tillverkad av nedbrytbar naturgummi med dämpning och grepp som är både snäll mot din kropp och miljön.
649 kr
Manduka Eko yogamatta 180 cm
Mandukas Eko yogamatta är tillverkad av nedbrytbar naturgummi med dämpning och grepp som är både snäll mot din kropp och miljön.
749 kr
Manduka PRO Black Magic 215 cm
Manduka PRO Black Magic är en variant av den legendariska Black Mat Pro. En av världens bästa yogamattor med en täthet och tjockhet som konkurrerar ut de flesta.
985 kr
 
Manduka PROLite  180 cm
PROLite yogamatta är för dem som inte vill kompromissa med kvalitet och komfort, men ändå behöver en lättare matta än storebror Black Mat Pro.
649 kr
Manduka PROLite  200 cm
PROLite yogamatta lång (200 cm) är för dem som inte vill kompromissa med kvalitet och komfort, men ändå behöver en lättare matta än storebror Black Mat Pro.
849 kr
Naturlig yogamatta i ull
Handgjord yogamatta i merino-ull med undersida av latex för att för att mattas ska ligga stilla. Särskilt lämplig för kundaliniyoga.
fr. 975 kr
 
Shama handvävd yogamatta i bomull
Handvävd yogamatta i bomull för svetthantering.
250 kr
Ord. pris 549 kr
The Black Mat
Den legendariska The Black Mat tidigare känd som Manduka Black Mat Pro. En av världens bästa yogamattor med en täthet och tjockhet som konkurrerar ut de flesta. Finns även i 215 cm lång variant.
885 kr
Yogimat Basic från Yogistar
Yogimat Basic från Yogistar är en giftfri platsmatta med bra grepp.
349 kr